Punkaften på Club Maiden (12/4)

Punkaften på Club Maiden (12/4)

presenterer tidenes punk-aften med

 

 

Feilfødt

Høygir

City Råkkers

 

Lørdag 12. april på ClubMaiden

20 års aldersgrense

 

CC: 70

Kl 21.00

 

Øvre Vollgate 13, Oslo Sentrum

www.clubmaiden.no

 

 

Feilfødt er punk/thrashband fra Smestad i Oslo. De har nettopp sluppet skiva ”Vi er søppel” som har blitt knallbra mottatt både av nye og gamle fans. Som de selv sier, ”Du blir kul av å høre på ”Vi er søppel”, og det tror jeg et smekkfullt Elm Street følte at de ble på releaseparty deres også. Bandet ser selv fram til tidenes fyllefest på Maiden til lørdag.

 

Ungpunkerne i Høygir fra Askim og Ski har nylig gitt ut en selvtitulert EP ”Høygir” og viser at den nye generasjonen vet å holde liv i den norske punkrockscena. Her kan dere forvente høy intensitet og en god dose punk-attitude.   

 

City Råkkers er antagelig ikke så kjent for mange. Det er et nystarta Oi!punkband fra Oslo øst og består av tidligere medlemmer fra band som norske Whailers og Brawl. Så her får gamlegutta vist at de fortsatt er eldst og fortsatt vet å levere.

 

www.myspace.com/feilfodt

www.myspace.com/hoygir

www.myspace.com/bootssneakers