Nye utgivelser fra Indie

Nye utgivelser fra Indie

NYE UTGIVELSER FRA
INDIE RECORDINGS

 

Trinacria_1.gif

 

TRINACRIA | TRAVEL NOW JOURNEY INFINITELY

Trinacria er mørkt, vakkert og suggererende.

Med medlemmer fra det beste innen ekstremmetal og støy (Enslaved, Fe-mail, Emmerhoff…), går resultatet langt utover summen av medlemmene.

Release 14. april.

 

Trinacria_Travel.gif

 

14. april slipper Trinacria sitt debutalbum "Travel Now Journey Infinitely" på Indie Recordings.

Trinacria var originalt et bestillingsverk fra Rikskonsertene skrevet av Ivar Bjørnson (Enslaved), Maja S. K. Ratkje og Hils Sofie Tafjord (begge fra Fe-mail) som raskt utviklet seg til å bli et band. Med Grutle Kjellson, Ice Dale (begge fra Enslaved), Iver Sandøy (Emmerhoff) og Espen Lien (Barbie Bones) var besetningen komplett.

Trinacria hadde verdenspremiere på Infernofestivalen, Oslo 2007, og turnerte hele Norge senere på høsten 2007. Kombinasjonen av Norges beste musikere innenfor støy og metal sjangeren, gjør dette til et meget unikt album som du skal ha vanskelig for å stille deg likegyldig til.

 

TRINACRIA Lineup:

Ivar Bjørnson – Guitar, Ice Dale – Guitar, Grutle Kjellson – Vocals, Espen Lien – Bass

Maja S. K. Ratkje – Vocals & Electronics, Iver Sandøy – Drums, Hild Sofie Tafjord – French Horn & Electronics

 

www.myspace.com/trinacriamusic

 

 

RedHarvest_logo.gif

 

RedHarvest_Red.gif

 

RED HARVEST | THE RED LINE ARCHIVES

En kald og inhuman samling industrielle låter som i sin grimme realitet ivaretar maskinenes og teknologiens makt

over mennesket. En rød tråd fra 1996 frem til 2008. Filmmusikken til en film som ennå gjenstår å bli laget.

Noe nytt, noe gammelt, noe i ny drakt – alt remastert.

Release 14. april.

 

RedHarvest_1.gif

 

Norwegian Metal music has taken on many shapes over the past decade, but none have emerged into the painstaking profile of Pure Industrial Metal like Red Harvest. Over the past decade, the band has been battering down the walls between alternative art rock and metal mayhem. The Red Line Archives marks the beginning. The Red Line Archives marks the end. During the fall 2007, we became aware the ghost in the Red Harvest machinery. There were tracks and pieces that needed to be seen as a whole. This is a grim and inhumane collection of the most industrial tracks Red Harvest can offer to this date. This is the album that created itself within the other albums and projects, the soundtrack to a movie yet to be made, the soundtrack to the apocalypse. Something new, something old, something borrowed something cold.

                              

www.myspace.com/redharvestplanet