ACE FREHLEY, INFECTIOUS GROOVES og MONSTER MAGNET til Oslo

ACE FREHLEY, INFECTIOUS GROOVES og MONSTER MAGNET til Oslo

Lørdag 7. juni (Sentrum Scene)
ACE FREHLEY
Space Ace er selvsagt best kjent som originalgitaristen i KISS, men har også gitt ut flere sagnomsuste plater på egen hånd. Og ryktene går om at rockelegenden planlegger et nytt album i 2008…. Bandet han har med seg denne kvelden består av Derrek Hawkins (gitar), Anthony Esposito (bass) og Scot Coogan (trommer).
Bill. kr. 350,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

 

Fredag 20. juni (John Dee)
INFECTIOUS GROOVES

Det har vært stille en stund for Mike Muir (vokalist i Suicidal Tendencies) og hans metal-funk kompanjonger i Infectious Grooves, men nå disker de opp både med ny plate i mai og en påfølgende europaturné.
Bill. Kr. 230,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.

 

Lørdag 28. juni (Sentrum Scene)
MONSTER MAGNET

Ay caramba, for en kveld dette blir. Det eneste som gleder oss mer enn at monstersjef Dave Wyndorf er i slag igjen er at han er i slag igjen OG spiller hos oss! Gruppa har spredd sin psykedeliske stoner-rock til gitarsultne sjeler siden tidlig nittitall og har et lass med gromlåter. Negasonic Teenage Warhead! Powertrip!! Space Lord!!! Ord blir overflødige…
Bill. kr. 300,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.