ALICE COOPER til Norge

ALICE COOPER til Norge

Alice Cooper

AliceCooper_0308.jpg

 

Fredag 11. juli kommer mannen som har overlevd seg selv, galgen og den elektriske stol til Norway Rock Festival!

Diesel Dahl som er en av initiativtakerne til den nye festivalen, uttaler – ”Det finnes tre store menn i underholdningshistorien, – Jesus, Elvis Presley og Alice Cooper! Bare Jesus klarte ikke å komme på coveret til rockebibelen Rolling Stone!”. Vincent Furnier, alias Alice Cooper, er en artist med så mange myter rundt seg at hans storhet taler for seg selv. Etter et legendarisk 70-tall reiste han heksa igjen på 90-tallet, og har siden da vært verdens fremste eksponent av teatralsk tungrock. I tillegg til Norway Rock Festival får Cooper rikelig anledning til å dyrke sin ”Love it to death”-lidenskap i Kvinesdal som har et av landets fineste golfanlegg.
Welcome to Alice`s Nightmare!

Alice og Lemmy: Hardrockens ubestridte konger!

”At Norway Rock Festival i sitt første år har fått disse rockelegendene på en og samme festival, er en perfekt kickstart” – sier festivalsjef Kelly Aamodt. Selve reinkarnasjonen av Rock`n Roll mytene vil pumpe sin kunst utover et dampende festivalpublikum. Dette er en unik sjanse til å oppleve det beste fra over tre tiår fra USA og Europa. Så sent som i fjor turnerte Alice Cooper og Motörhead sammen i England til strålende kritikker. Når Alice Cooper i tillegg er uttalt fan av Turboneger, som også spiller på festivalen, er det stor sannsynlighet for at det utarter seg flere rockemyter i Kvinesdal. Da booking

-teamet til Kelly hadde fullstendig line-up klar, uttalte Diesel Dahl med kraft: ”Dette er EKTE mannfolk, – både med og uten sminke! Vi leverer Norges beste rockefestival gjennom tidene!”.

 

Flere nye navn
Hayseed Dixie, The Last Rock’n Roll Band, Ronni le Tekrø og Stage Dolls.

Ronni le Tekrø

Etter denne vårens plateinnspilling med TNT tar Tekrø soloprosjektet ”Kingdom of Norway” til Kvinesdal. Siden han som 12 åring for alvor låste seg inne på gutterommet med gitaren frem til han figurerte på forsiden av Guitar World – har hans liv vært en eneste lang rock`n roll tripp. Opplev Norges eneste gitargud fremføre sitt nyeste mesterverk!

Stage Dolls

Stage Dolls er et levende bevis på at den melodiske rocken fremdeles har et sterkt ståsted i Norge.

De er et av de få norske band som fremdeles står som spikret i manesjen. Stage Dolls har banket både powerballader og rendyrket hardrock inn på de norske hitlistene, og skrevet kjente landeplager du garantert har slitt med å få ut av hodet. På Norway Rock Festival vil bandet oppsummere høydepunktene fra sin 25 år lange karriere.

Hayseed Dixie

Amerikanske Hayseed Dixie er bandet bak noen av de villeste musikalske påfunnene, og lever godt opp til ryktet som et liveband som morer over måte med sine bluegrass versjoner av kjente rockelåter fra band som AC/DC, Kiss og Black Sabbath. Bandene som har blitt covret har uten unntak blitt store fans og norske Turboneger er intet unntak. Hayseed Dixie lover en heftig time med heavy classic covers. Det er altså ingen umulighet at Lemmy får høre bandet tolke ”Ace Of Space”, eller at Turboneger kan kose seg i blågresset til ”I Got Erection”.

 

The Last Rock N Roll Band

Bandet som redder enhver fest! Bak navnet ”The Last Rock N Roll Band” skjuler det seg to veteraner fra det britiske bandet ”The Boys” – nordmannen Casino Steel og Honest John Plain. De har fått med seg Petter Baarli fra Backstreet Girls og folk fra Sham 69 og UK Subs. De serverer en rå blanding av glamrock, boogierock og pubrock. Dette er tøft, bredbent og skitten energisk tregrepsrock. Med glimt i øyet smeller riffene som sylskarpe kuleskudd, og festen er reddet. Det siste rock`n roll bandet har fått æren av å åpne verdens første Norway Rock Festival. De spiller på torsdagen som fra festivalledelsens side er lagt opp til en familievennlig dag. Så til dette bandet kan de voksne tappe festivalens første pils og barna kan rocke rundt på gressmatta.

 

Tidligere slipp

Resten av plakaten er også usedvanlig sterk med blant annet Dum Dum Boys som fikk Hedersprisen på årets Spellemann utdeling, legendariske Helloween fra Tyskland, WE og de supersterke up-and-coming Dog Almighty og Audrey Horne.

Parkering, camping og festivalområdet: ALT PÅ ÉN FLATE!

Inklusive i billettprisen er tilgang til festivalens unike camping inne på festivalområdet. Norway Rock Festival satser bevisst på en særdeles trivelig camping med flott miljø der publikum kan kose seg med likesinnede og stifte nye bekjentskaper. Campen er inndelt i flere soner med blant annet egen MC camp, og alle vil finne en flekk å trives på så sant det er plass. Det er lett tilgang til alle fasiliteter og dette er festivalen der festivalfolket både kan bo, parkere, spise, fiske, bade, drikke øl og ikke minst få høre knallgod rock i naturskjønne omgivelser!

 

Tjodolf Party Stage

I tillegg til denne plakaten vil det i sceneskiftene bli mye moro og action inne i på Tjodolf Party Stage som ligger inne i et av ølteltene.

 

Norway Rock festivals Line Up 2008

 

Torsdag 10 juli – Familiedagen:

Dum Dum Boys (N)

Stage Dolls (N)

Hayseed Dixie (US)

The Last Rock N Roll Band (N / UK)

Fredag 11 juli:

Alice Cooper (US)

Helloween (DE)

The Quireboys (UK)

Volbeat (DK)

Pain (SE)

Backstreet Girls (N)

Ronni le Tekrø (N)

K[nine] (N)

 

Lørdag 12 juli:

Motörhead (US)

Turboneger (N)

Soilwork (SE)

WE (N)

Hardcore Superstar (SE)

Pagans Mind (N)

Audrey Horne (N)

Dog Almighty (N)