The Grand og Mooving Oos (14/3)

The Grand og Mooving Oos (14/3)


Rockefeller fredag 14. mars 2008
THE GRAND + MOVING OOS


Med brødrene Henrik og Amund Maarud i front brakdebuterte The Grand i fjor med breial og tøff rock, og den selvtitulerte plata fikk en femmer i VG .

Moving Oos fra Trondheim er fjorårets vinner av Alarm-prisen for beste nykommer.


The Grand

 

The Grand, frontet av bluesbrødrene Amund og Henrik Maarud, albumdebuterer med en beintøff sak som låter enda breiere enn debut-EP-en. Bandets uttrykk er forankret i skitten bluesrock destillert gjennom band som Cream, MC5 og Led Zeppelin, ev. mer aktuelle aktører som White Stripes og Wolfmother. De mestrer kombinasjonen av syrete jammer og tunge garasjeriff til fingerspissene.
 

  – Aftenposten om konserten på by:Larm 2008:

"At det store musikk-Norge ennå ikke har oppdaget hvor utrolig god Maarud er som gitarist og låtskriver med sitt nye band er en åte.."

 

– VG om debutplata "The Grand"

«The Grand» er en av norsk rocks ypperste debuter hittil i år.

 

 

Moving Oos

I rekkene til Moving Oos finnes flere sterke musikere fra Trondheim. De har bakgrunn i band som Cadillac, Hopalong Knut og The International Tussler Society. Sammen spiller de svingende soulrock med røtter i 60- og 70-tallet.

 

– Adresseavisa om "Peace & Love":

"Trondheim All-stars leverer southern rock slik det skal låte, så frem med slengbuksene!"


http://www.myspace.com/
thegrandspace

http://www.myspace.com/movingoos

 
.


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 200,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på http://www.rockefeller.no/, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.