WE på Rockefeller (1/3)

WE på Rockefeller (1/3)


 

Rockefeller lørdag 1. mars 2008

Radio Tango FM 105,8 presenterer:

Tension & Release tour
WE


+ Special guests: Valkyrien Allstars + Jaqueline


 

Pressen om WE's nye plate "Tension & Release":

 

VG: "Norges klart mest utfordrende og spennende gjenlevende rockeband"

Dagsavisen: "WE med ny tyngde"

Aftenposten: "Rockere utvider spekteret"

Dagbladet: "Full frihet"

 

Kongene av kosmisk stoner-rock er tilbake med sin nye plate "Tension & Release" som har fått glitrende mottakelse over hele linja (den er selvsagt også utgitt på trippel vinyl!).
WE debuterte med "In A Field Of Moose" allerede i 1994 og har gjennom flere plater jobbet seg opp til å bli et av våre største rockflaggskip. "Smugglers" fra 2004 er å regne for en norsk klassiker og de leverer alltid varene på konsert både med og uten indianerhodepryd og tights. WE var også nominert til Spellemann i kategorien "Årets musikkvideo" med "Hurdy Gurdy".
 

 

Tuva Livsdatter Syvertsen, Ola Hilmen og Erik Sollid har slått sine tre hardingfeler sammen til Valkyrien Allstars, en eksplosiv blanding som appellerer både til folkemusikk – og rockentusiaster!

Deres selvtitulerte debutplate er produsert av DumDum-bassist Aslak Dørum og har fått strødd femmere etter seg: VG: "Rått, ruskete og rocka", Dagsavisen: "Med stort hell forener de folkemusikkens kulturelle kraft med rocken..", Aftenposten: "Lovende og sprudlende trio".
 

Jaqueline kom med sitt andre album "Reaping Machines" i 2006. Albumet er produsert av Don Dons i hans studio og gitt ut av  Nun Music. Albumet har fått strålende kritikker med sekser i Østlendingen og femmer i blant annet VG, Dagbladet og Aftenposten. Jaqueline består av Morten Wærhaug(vokal, gitar, bass), Marius Hagen(vokal, bass, gitar) og Bjarne Ryen Berg(trommer, perkusjon), alle fra Elverum.

 

www.werock.org


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 200,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.