Kommende action på Last Train

Kommende action på Last Train

TIRS 4/3 HOWL gratis
Etter stormende jubel under sine konserter på by:Larm nylig, returnerer denne gjengen nå til Last Train. Albumet Higher Class of Lush kom i fjor høst og var blant årets sterkeste norske utgivelser. Bandet hevder å være inspirert av blant andre Rolling Stones, Springsteen, Sonic Youth, Kerouac, Hamsun, Primal Scream, T-Rex, Big Star, Bukowski, Dostojevskij, Rocky Erickson, Fleetwood Mac og John Lennon. Liker du noe av dette, kan vi garantere en heftig rock’n’roll-fest fra et energisk liveband.
www.myspace.com/howl1

TORS 6/3 VINEYARDS 50,-
Vineyards debuterte i 2006 med skiva Hoggin’ All the Action. I disse dager runder de fem år som band. Feiringen tar de på Last Train med gode venner og entusiastiske fans. Ryktene sier at bandet har vært i studio siden sist, så her kan det fort bli nytt materiale blandet med høydepunkter fra karrieren. Dette er en god kveld for å oppleve fengende rock’n’roll med et bein blant Stones og det andre hjemme hos Hellacopters.
www.the-vineyards.net

Kommende konserter
11/3 – Aurora Plastic Monster ¼ – Bungalow Ranchstyle
17/4 – Vishnu
24/4 – Wolverines
29/5 – All Trouble

www.lasttrain.no

…………………….

LAST TRAIN
man-fre 1500 – 0330 / søn 1800 – 0330
aldersgrense 24 år
Karl Johans Gate 45, 0162 Oslo,
(Inngang Universitetsgaten)
TLF 22 41 52 93
booking: jonas@lasttrain.no