MESHUGGAH til HITS

MESHUGGAH til HITS

Det siste av de forhåndsklare bandene til Hole in the Sky i Bergen i august er nå klart, og det blir ingen andre enn MESHUGGAH. Svenskene slipper sitt nye album nå i vår og der loves det at de skal tilbake til den gamle klassiske sounden. Videre meldes det fra Bergen at resten av line upen vil bli offentliggjort 27. mars, så da må man finne seg i å leve i spenning i en drøy måned framover.
 
 

Meshuggah is coming to town

Meshuggah is coming to town

Swedish math metalers Meshuggah is just about to release the highly anticipated follow up to «Catch 33», «obZen» is said to be classic Meshuggah, and what could mark a better way to announce the bands first appearance at Hole in the Sky? This will be the last of our litle sneak peaks into the coming festival. Full lineup details to be announced the 27th of March.

For mer info om Hole in the Sky og line upen, sjekk innom vår festivalside eller festivalens egen hjemmeside