THE WATCH spiller GENESIS på John Dee (31/5)

THE WATCH spiller GENESIS på John Dee (31/5)

THE WATCH plays GENESIS 1970-71
John Dee, lørdag 31. mai

Italienske The Watch består av fem musikere som er genuint inspirert av Genesis fra den tiden Peter Gabriel var vokalist og frontmann. The Watch har stått på egne ben i flere år, og har utgitt fire studioalbum med egenprodusert materiale. Både det musikalske og visuelle uttrykket har imidlertid vært tydelig farget av Genesis' episke og storslåtte musikk fra tidlig 70-tall, og vokalist Simone Rossettis stemme har en nærmest skremmende likhet med den unge Peter Gabriel.

Nå tar bandet steget fullt ut og reiser Europa rundt med et show dedikert Genesis' musikk fra årene 1970-71. The Watch vil gjenskape det teatralske, majetiske uttrykket og de fantastiske stemningene som Genesis formidlet den gang.

Billetter i salg på www.billettservice.no nå!

Hør The Watch' tolkning av Genesis klassikeren "Looking For Someone":
http://www.thewatch.it/download/TWpG70-71/Looking_Someone.mp3