Tung og hard lørdag på Samfundet

Tung og hard lørdag på Samfundet

Fredag 22. februar: 

Mindy Misty
Sted: Knaus // Tid: 23.59 // Pris: Inkludert i inngang
Gitarene og bassen tryller deg inn i en verden full av kimende harmonier/disharmonier, eksplosive start/stopp-kombinasjoner, vridde progressive kaskader med dynamiske gitarløp som får innmaten i magen din til å dirre og gåsehuden til å gløde på ryggen.

Musikken ligger i samme gate som Pavement, Dinosaur Jr. og Sonic Youth, eller kanskje mer riktig: i et skittent smug i nærheten av den gata.

Lørdag 23. februar:

WE
Sted: Storsalen // Tid: 23.59 // Pris: 120/180
Med sin psykedeliske hardrock, og et nytt plateslipp i slutten av januar er WE klare for å erobre Storsalen. De har overbevist både det norske folk og ymse kritikere med sine tidligere album. Mest kjent er de nok likevel som et særdeles energisk liveband, og konserten på Samfundet vil nok ikke bli et unntak. Bandet har turnert med flere store band, blant annet Motörhead, og et bedre kvalitetsstempel skal du vel lete lenge etter. Vi kan med ganske god sikkerhet si at WE, med vokalist Thomas Felberg i spissen, kommer til å levere en rockekonsert av dimensjoner. Dette er noe du ikke kan eller vil gå glipp av!

Sahg
Sted: Klubben // Tid: 22.00 // Pris: Inkludert i inngang
Er du en av de som syns at Klubben har altfor få konserter med tunge riff og doble basstrommer? Da bør du absolutt ta turen til Klubben denne kvelden når Sahg inntar scenen. Med tidligere medlemmer fra blant annet Gorgoroth, Audrey Horne og Manngard, har Sahg funnet sin egen greie innenfor rock/metal. Det gjør musikken vanskelig å definere, men grise-tøft er det i alle fall!