Fullstendig INFERNO program

Fullstendig INFERNO program

Og da var programmet for årets INFERNO offentliggjort via Kick Off i Oslo og Trondheim. Noen mindre og noen større overraskelser var det denne gangen også, uten at alt for mange tar seg nær av det. Det som er helt sikkert er at en hel haug nå har begynt å klage å syte over programmet, og det er like sikkert at de fleste av disse til slutt ender opp på Rockefeller og John Dee påskehelgen allikevel. Uansett hva du gjør, her er listen over de 42 utvalgte bandene og hvem som er valgt ut til å headline de 3 "vanlige" Inferno dagene:

 Satyricon_logo.gif

Gorgoroth_logo_gif.gif

Overkill_logo.gif

1349 Axegressor Battalion Behemoth Benighted Burst Cor Scorpii Cult Of Luna Dead To This World  Deject Den Saakaldte Desecration Destruction Diskord Drone Gallhammer Goat the Head Gorefest Gorgoroth In Vain Insense Iskald Karaoke From Hell Krux Käthe Kollwitz Mortal Sin Negurã Bunget Obsidian Throne Onslaught Overkill Ramesses Sahg Satyricon Shining Skitliv Slagmark Tristania Tulus Unleashed Urgehal Vreid Whip

 

Vi kommer tilbake med spilletider og hvilke dager alle bandene spiller på så snart det er klart fra INFERNO.