LILLASYSTER inntar Norge

LILLASYSTER inntar Norge

Storåsyndlingene LILLASYSTER fra Gøteborg, Sverige har så vidt feiret ettårsdagen, men har allerede rukket å få en stor fanskare her i Norge. De har vært her ved flere anledninger og leverer alltid varene. De observert på Storås Festivalen sist sommer hvor de leverte en av de mest livate konserter undertegnede har opplevd de siste årene. Etter det har de besøkt Club Maiden i Oslo. Nå er bandet igjen klare til å innta de norske scenene.

 

Lillasyster_1.jpg

Lillasyster slapp i mai 2007 sitt hittil eneste album "Hjärndöd musik för en hjärndöd generation" og vår plateanmelder Kristian Brandsås skrev blant annet følgende:

LOK er nedlagt, Rallypack har gått tom for bensin og Lillasyster tar opp tråden. Dette er svenskt, jeg trenger ikke booklet, bandnavn, den fete platetittelen eller tekster på moderspråket for å skjønne det. Det er så gjennomsyret svenskt i soundet at det er like gjennomsiktig som sexy undertøy. Lok kjører på med et meget groovy og fengende lydbilde som lett vil appelere til dere som har bevart ungdommen i dere. Dette er hårdrock med flerrende bass i front, seige gitarriff som låter like rivende som sagen de har på coveret og en vokal som på flere av låtene rapper låtene fremover.

Jeg liker å tro at jeg har bevart barnet i meg, og en låt som Kräkas gir meg en liten bekreftelse på dette. Det skal mer til for at jeg skal krysse grensen inn til incest-land, men under låten Kräkas lekte jeg litt med tanken. Faen for en breial, rølpete og skitten fjortislåt! Jeg elsker den! Alle som liker rock med baller bør gjøre det de kan for å få hørt denne fantastiske hyllesten til ung kjærlighet.

Lillasyster spiller i perioden 26. januar til 2. februar 7 konserter fordelt på 6 byer, fra Tromsø i nord til Tønsberg i sør. Trondheim får som eneste by 2 konserter, der også de yngste får muligheten til å oppleve dette knakende gode bandet i levende live.

Jan 26 – Tromsø – Driv
Jan 28 – Tønsberg – Dolby
Jan 29 – Elverum – Studentuka, Elvarheim
Jan 30 – Lillehammer – Bingon
Jan 31 – Trondheim – Isak
Jan 31 – Trondheim – Blæst (Tjuvstartfestivalen sammen med SHAM 69 og DEADENDS)
Feb 02 – Oslo – John Dee

www.lillasyster.nu
www.myspace.com/bandetlillasyster
www.gain.se
www.storaasartist.no