SubSonic Inferno for de under 18

SubSonic Inferno for de under 18

Presenterer

 

SubSonic Inferno

 

I 2008 skal også de under 18 år få en smak av Inferno

I flere år har Inferno festivalen mottatt e-poster og telefoner fra ungdommer under 18 år som gjerne skulle ha vært på Inferno festivalen.

De første leveårene til Inferno Metal Festival opererte festivalen med fri aldersgrense, men dette har dessverre ikke være mulig de siste årene grunnet skjenkebestemmelser.

”Det har vært trist å nekte mindreårige fantastiske konsertopplevelser når man virkelig føler deres entusiasme for musikken” uttaler Heidi Remmen fra Inferno Festivalen

Med årets innføring av klubb dagen under Inferno falt det seg naturlig å opprette et tilbud til våre yngre metall fans

I samarbeid med SubScene har Inferno Metal Festival gleden av å presentere SubSonic Inferno. Et rusfritt arrangement skreddersydd for de under 18 år.

Med SubScenes kompetanse i tilrettelegging og Inferno Festivalens sterke musikk profil legges det til rette for en hard, brutal og headbangende konsertopplevelse
 

 

 

SubSonicInferno08.gif

 

 

SubScene – 19. MARS – KL 19:00 – 00:00

FRI ALDERSGRENSE – RUSFRITT ARRANGEMENT

BILLETTER KR 120,00 + BILLETTAVGIFT KR 20,00

FORSALG PÅ POSTEN OG PÅ WWW.BILLETTSERVICE.NO 

Inferno festivalpass & klubbpass gjelder ikke på dette arrangementet

 

 

Cult of Luna

Disse seks guttene fra Umeå i Sverige spiller tung og mørk hardcore av den seige og melodiøse sorten

Cult Of Luna ble dannet i 1998 av Johannes Persson og Klas Rydberg. I 2001 kom deres selvtitulert debutalbum. Albumet ble sluppet på det britiske selskapet labeln Rage Of Achilles, som oppdaget bandet på Trästocksfestivalen året før. Med sin unike framtoning samt evnen til å forvandle lys til mørke treffer Cult Of Lunas musikk både hjerte og hjerne.

Sammen med bandet Isis regjerer de over sin sjanger og leder lytterne med en jernhånd gjennom skyggene.

 

Goat The Head

Metalhistorien er lang, men at den strekker seg helt tilbake til steinalderen visste du kanskje ikke. Huleboerne drev nemlig med en meget groovy form for ekstremmetal lenge før noe kunne deles inn i black, death eller thrash. I områdene rundt Nidelva har en barbarisk gruppe holdt liv i denne tradisjonen og den 22. oktober slapp de sitt debutalbum på Tabu Recordings.

 

Etter albumslippet har de hardtslående hulemennene invadert sidene i britenes metal bibel Metal Hammer, og gitt blaserte briter en smak av den trønderske huleboerslagkraften på det Metal Hammer arrangerte, TV sendte showet, Get In The Ring i London. Metal Hammer inkluderer også våre favoritthulemenn, som ett av kun tre norske band, i oversikten over hvilke band man skal forvente store ting av neste år, Metal Hammers Hot 100 Bands To Watch 2008.

 

Cor Scorpii

Cor Scorpii ble startet opp av resterende Windirmedlemmer i 2004. Ved å blande inspirasjon fra ekstremmetall, klassisk musikk og nordisk atmosfære, skaper bandet en sjelden miks av det vakre og det aggressive. Cor Scorpiis eneste demo, Attergangar, ble svært godt mottatt av både presse og fans, og bandet signerte kort tid etter platekontrakt med det nederlandske selskapet Descent Productions. Med debutalbumet Monument når bandet nye høyder, med majestetiske låter, fulle av intrikate riff og episke gitarlinjer. Albumet kommer ut i februar 2008, og Infernofestivalen er en av de aller første mulighetene til å oppleve bandet live.

For høyoppløselig bilde:klikk her

 

Slagmark

Black/death metal-bandet Slagmark ble grunnlagt i Kristiansund november 1998. Slagmark har overlevd flere utskiftinger av bandmedlemmer, og vil i år markere sine første ti år med brutalitet gjennom utgivelsen av oppfølgeralbumet til "Eradication”. Slagmark sikter på å fortsette sin allerede lange karriære og sparke rævv på scenen i årene som kommer.