CAVALERA BROTHERS til Hove

CAVALERA BROTHERS til Hove

Historien om Sepultura er på mange måter historien om de to brasilianske diplomatsønnene Max og Igor Cavalera som revolusjonerte thrash-metalen med bandet Sepultura fra midten av 80-tallet og godt inn på 90-tallet. Så fant Max ut at han heller ville starte opp Soulfly, og forlot dermed bandet mens de var på høyden av sin suksess. I fjor la Igor fra seg trommestikkene for å finslipe evnene sine som (hold pusten) hip hop- og elektro-DJ (du kan jo for moro skyld sjekke ut Mixhell her).

Og så, mot alle odds, er brødrene plutselig tilbake med et splitter nytt band, Cavalera Conspiracy. Her får de god hjelp fra Soulfly-gitarist Marc Rizzo og den franske bassmannen Joe Duplantier (Gojira), som leverte en utrolig konsert på amfiscenen i fjor.

Med andre ord gode nyheter for alle oss med et nært forhold til Sepultura, og en kjærkommen retur til de blodige metal-røttene for Cavalera-brødrene. Det knytter seg mildt sagt store forventninger til albumet Inflikted som slippes 25. mars på Roadrunner Records.

CavaleraBrothers.jpg

Noen ord helt på tampen: Vi er veldig fornøyd med metalprogrammet vårt i år. Men det betyr ikke av vi ikke har glemt dere som liker rock, pop, indie, hip hop, klubbmusikk etc. Den siste uka har det skjedd veldig mye på bookingfronten. De aller fleste agentene har virkelig kommet på banen igjen etter en god og lang juleferie. Dere har både store og små godbiter i vente i dagene og ukene som kommer!

Eller som de sier: watch this space …