Juleprogrammet på Last Train

Juleprogrammet på Last Train

Juleprogrammet til LAST TRAIN i Oslo er nå klart og det starter allerede i kveld med MINDGRINDER. Videre kan de by på konserter i mellomjula med KING MIDAS, THE GOO MEN, SMOKE MOHAWK, THE LIONHEART BROTHERS & BONK. Og det slutter ikke der, for allerede nå kan LAST TRAIN slippe nyheten om at selveste BILLY CHILDISH kommer i slutten av januar.

TORS 20/12 MINDGRINDER 50.-
Det er en stund siden sist, men nå er det jaggu på tide med litt metal på Last Train igjen. Etter en lengre pause fra norske scener har MindGrinder bestemt seg for å ta turen innom for å presentere nytt materiale. Telemarkbandet byr på brutal godlyd med referanser til thrash og death metal. Foreløpig siste album het Riot Detonator og kom for et par år siden. Nå jobber gutta med nye låter som vil varme mangt et metallhjerte.
www.myspace.com/mindgrinder

ROMJULA PÅ LAST TRAIN

Nå er Last Trains romjulsprogram klart. Vi ser fram til fem fete kvelder, med mye folk og god stemning. Billetter selges i døra fra 21.00 hver dag og alle konsertene koster en hundrelapp. Det kan lønne seg å være litt tidlig ute om du vil være garantert en plass.

ONS 26/12 KING MIDAS 100.-
Oslos popkonger har nok en gang valgt å tilbringe romjula hos Last Train. Vi tar selvsagt imot dem med åpne armer. Årets album het Sorry, men forvent ingen unnskyldninger denne kvelden. Her blir det hett og moro. King Midas drar nok både gamle godbiter og nye blinkskudd opp av ermet når de skal sparke i gang romjulsprogrammet til Last Train. Ta på deg danseskoa og løp til favorittbaren, for her blir det fest.
www.myspace.com/kingmidasmusic

TORS 27/12 THE GOO MEN 100,-
The Goo Men er festleverandørene som er pene i tøyet og frekke i kjeften. Etter flere svette kvelder på Last Train de siste årene skulle det bare mangle at de fikk slippe til i romjula. Bandet har forlengst kapra garasjerocktrona og viser hver gang de står på en scene at de ikke gir slipp på den uten kamp. Med to album på like mange år og stadige utenlandsturer sprer de glede og faenskap til alle som er mottakelige for rå rock'n'roll og godt drikke. Skål!
www.myspace.com/thegoomen

FRE 28/12 SMOKE MOHAWK 100,-
Ikke hørt om, sier du? I Smoke Mohawk vil du dra kjensel på ansikter fra Gluecifer, We og My Midnight Creeps. De har kommet sammen for å dyrke sin felles interesse for gammel pubrock. Sjøl garanterer de "an evening of maximum rythm & pub" og påstår at de er "the pathologists of rock'n'roll". Dette blir en aften fylt av god gammeldags moro og musikk.

LØR 29/12 THE LIONHEART BROTHERS 100,-
The Lionheart Brothers ga for snart et år siden ut Dizzy Kiss, til mange kritikere og kresne popkjenneres store begeistring. Her blanda de drømmepop og shoegazing med fengende indie og psykedelia. Nå skal de for første gang spille på Last Trains intime scene. Her blir det stor popmusikk og breie smil i hele lokalet. Groove.no beskrev musikken som " engasjerende, dramatisk og kompromissløs". Det er det ikke vanskelig å være enig i.
www.myspace.com/lionheartbrothers

SØN 30/12 BONK 100,-
Bonk har, som du kanskje har fått med deg, endret besetning siden forrige skive. Dagens trioformat sto for en knallkonsert hos oss i sommer og vi så ingen annen løsning enn å invitere dem tilbake i jula. Siden sist har de blant annet vært en lengre turné i Amerika. Dermed kan du forvente et Bonk i superform på Last Train. Dette blir en perfekt avslutning på årets romjulsprogram, som kommer til å kile både i rockefoten og i mellomgulvet.
www.myspace.com/bonkband

ONS 30/1 BILLY CHILDISH & MUSICIANS OF THE BRITISH EMPIRE (UK) 200,-
Det er ikke mange som kan måle seg med Billy Childish når det kommer til kultstatus og antall utgivelser. Etter å ha spilt i legendariske punk- og garasjerock i band som The Milkshakes, Pop Rivets, Thee Headcoats og Thee Mighty Caesars, har han de siste åra opptrådt med en rekke ulike backingband. På Last Train får han hjelp av en gjeng som kaller seg Musicians Of The British Empire. Childish er kongen av skitten, britisk rock’n’roll og kommer garantert til å lære oss ei lekse i skikkelig undergrunnsrock når han inntar scenen. Her blir det fullt, så vær tidlig ute. Forhåndsalg i baren.
www.myspace.com/themusiciansofthebritishempire

www.lasttrain.no