Metal Battle Norge utvider

Metal Battle Norge utvider

Det planlegges utvidelse av WOA Metal Battle Norway, 3-5 delfinaler i år, og i tillegg til oss i Trondheim håper jeg å få med arrangører i disse byene: Oslo, Bergen, Stavanger og kanskje en i Nord. Det jobbes med den saken akkurat nå. Hvor bandene søker er det samme for meg, men ingen band får være med på mer enn 1 delfinale, man får tro bandene søker til den byen de bor nærmest. Band fra Nord-Norge oppfordres til å søke i Trondheim, men det er ikke noe påbud om det. Kan godt hende det blir eget opplegg også i en Nord-Norsk by…

Målet er 4-5 band per delfinale (Mars/April) hvor vinneren fra hver by spiller Norsk Finale i Trondheim i Mai. Deadline for demoer er satt til Fredag 15. februar. Vi forbeholder oss såklart retten til å forandre på datoene dersom noe skulle oppstå!

Mens jeg venter på svar fra medarrangører i de andre byene kan de som vil søke til Trondheim bare begynne å gjøre seg klare og sende demo m/bandinfo og bilde merket "Wacken Metal Battle" til:

Zone

c/o Jan Roger Pettersen

Karolinerveien 10c

7021 Trondheim

 

Regler, tatt fra www.metal-battle.com:

– You don't have a contract with a label and you're not about to sign a deal in the near future.

– You can play a set of at least 30 minutes consisting of your own songs.

– You're not a band that won one of the 2007 heats.

– Bands that participated in 2007, but weren't successful in one of the heats is allowed to apply.

– Please send your application (demo CD min. 3-4 tracks, photo, bandinfo, contact adress)

Mer info kan leses på: www.metal-battle.com. Svenske band kan IKKE sende søknader i Norge (Ja det var faktisk noen av de sist…). Så KUN Norske band, det burde være en selvfølge!

 

www.zone-home.net