Kommende konserter på Last Train (Oslo)

Kommende konserter på Last Train (Oslo)

TORS 27/9 DIRTY CALLAHANS 50,-
Vestby-bandet Dirty Callahans er tilbake på Last Train. Dette blir en festaften for deg som er glad i rå, hard, brutal og breibeint rock’n’roll. Bandet har varslet at ei ny skive er på vei, så her blir det sikkert muligheter til å høre ny fet rock fra Dirty Callahans.
www.dirtycallahans.com

TORS 4/10 HOWLIN MAMA 100,- inkl EP
Howlin Mama fra Halden spiller rock med røtter i garasje og pønk. Nå har de utgitt en ny EP, kalt Mama’s Little Helper, og vil dele herlighetene med Last Train. Liker du Reigning Sound og Swinging Neckbreakers kan du fort få deg et nytt norsk favorittband.
www.myspace.com/howlinmama

TORS 18/10 SUCCESSFUL SINNERS gratis releaseparty
Successful Sinners gir ut skive og feirer på Last Train med gratis flippefest. Fengende pønkrock er innholdet og dette er snacks for alle med sans for frekk rock ala 1977 eller mer moderne punkpop. Trioen spiller opp til dans, rølp og moro.
www.myspace.com/successfulsinners

Kommende konserter
SØN 21/10 HIAWATA! + MONZANO 50,-
TORS 8/11 BART 50,-
TORS 15/11 DEADENDS 50,-

www.lasttrain.no