BABY SHAKES på Garage (Oslo)

BABY SHAKES på Garage (Oslo)

Kosher Music presenterer svinbra jenterock fra USA. Gjør deg klar for en kveld med dryppende svette og knallbra show! Slik bare rock and roll girrrlies kan gjøre det. Les mer…

 

BABY SHAKES (US)

Girl Group Invasion!

New York City-baserte BABY SHAKES er tre smellvakre ungpiker (pluss en smukkas på trommer) som har tatt undergrunnen i USA med storm på rekordtid.

Klassisk teenage punk/powerpop-låtskriving i gata til Buzzcocks, Undertones og
Nikki & the Corvettes, framført med smittende sjarm, dyktighet & energi. Kom og opplev dette!

http://www.myspace.com/babyshakes

Presentert av Kosher Music.

 

CABLES (N)

Årets Zoom Urørt vinnere Cables spiller rock`n roll med en unik blanding fra ulike sjangre. Inspirert av blant annet punk, country og rockabilly. På P3-turneen har de høstet stor applaus. Ut fra bildebloggen på Nrk leser vi at det har vært mye blod og gitarkrasjing, gryende romanser, rare souvenirer å plukke med seg, nakenbading i Sogndalsfjellet, soundchecker i pysj og snowjoggs og soving med bambser. Cables spiller rett-i-trynet melodisk rock´n´roll, levert med en helt rå rufsete vokal og en gitarist som spiller trusene av de fleste.

Unge og farlig forførende i røde stilettos og fløyel er: Inger Anne Hellgren – vokal, bass, Silje dybedahl – sologitar og vokal, Tine Christiansen – rytmegitar/ vokal og Marte Hagen på trommer. Et av Norges mest lovende band.

Up and coming babes…

Sjekk ut på Nrk Urørt