VREID på besøk i trønderheimen

VREID på besøk i trønderheimen

ZONE PRESENTERER:

VREID, ISKALD, IRR!

 

Vreid_3.gif

Etter den tragiske bortgangen til Valfar bestemte Windir seg for å legge inn årene, 3 av medlemmene valgte å starte et nytt band som i dag er kjent som VREID. Gutta har styrt seg inn på en noe annerledes stil og konsentrerer seg mest om Black/Thrash metal i dag. På relativt kort tid har de klart å gitt ut 3 kritikerroste album og vært med på flere større turneer med flere kjente band.

ISKALD er nykommere i den Norske Black Metal scenen, men har med sin debut høstet mange gode kritikker både i inn og utland. Skiva viser at bandet kan by både på gode låter, grim stemning samt et fengende thrash-preget driv. Det gjenstår å se om de leverer varene live, noe vi både håper og tror!

IRR er kveldens lokale tilskudd, et ganske nystartet band som viser sterke takter med sin selvutgitte cd fra 2006. Her snakker vi tung og groovy thrash/death med eksperimentelle tendenser, uten at det blir for sært. Iallefall musikk man kan headbange heftig til!

12. Oktober på Blæst. 20 år. Kr 150.- Dørene åpner kl. 21.00, konsertstart kl. 22.00 Forsalg på Aftermath Music nå! (Eller: www.aftermathshop.com )

OBS! Diverse Vreid-snacks til de 10 første som kjøper billett i butikken hos Aftermath Music!
(6 cd'er, 3 T-skjorter og 1 backpatch!) LØP OG KJØP!

 

www.vreid.no  / www.myspace.com/thepitchblackbrigade
www.iskald.com  / www.myspace.com/iskald
www.irrchaos.com  / www.myspace.com/irrchaos