Jack Oblivian & The Tennessee Tearjerkers på Hulen

Jack Oblivian & The Tennessee Tearjerkers på Hulen

Jack Oblivian & The Tennessee Tearjerkers (US)
Support: Harlan T. Bobo (US)
Hulen Torsdag 6. september

Jack Oblivian & The Tennessee Tearjerkers (US):

Hulen byr på amerikansk garasje-rock av ypperste klasse når Jack Oblivian and The Tennessee Tearjerkers entrer scenen denne torsdagskvelden

JackOblivian.jpg*Jack Yarber*, kjent fra grupper som *Compulsive Gamblers, 68 Comeback* og *Oblivians*, er mannen bak *Jack Oblivian*, en mann som i flere tiår har vært svært betydningsfull for den amerikanske garasjerockscenen. Blant annet var det *Jack Oblivian* som fikk *The White Stripes* til å velge akkurat *Memphis* til innspillingssted for sitt gjennombruddsalbum, og i tillegg har hans låter blitt covret av flere band, blant andre *The Hives*.

Med utgivelser som *Bad Mood Rising* fra 2001, og *Don't Throw Your Love Away* fra 2005 bak seg er de godt rustet når de i august legger ut på europaturné. Vi kan forvente en god dose rå og herlig rock'n'roll fra en av garasjerockens største legender.

Harlan T. Bobo (US):

Med seg på turneen har de *Harlan T. Bobo*, som med albumet *Too Much Love* fra 2005 etablerte seg høyt oppe på den amerikanske country-rock himmelen. I juli i år slapp han albumet *I'm Your Man*, et album som lover like godt som det forrige. På scenen står han sammen med
backingbandet *The Chimps*, med medlemmer fra *Compulsive Gamblers* og *The Reigning*. Vi ser frem til en helaften på *Hulen*!

cc: 100,-

www.myspace.com/officialjackoblivian