Punk på LAST TRAIN

Punk på LAST TRAIN

LAST TRAIN – konserter uke 25

TIRS 19/6 THE 99TH FLOOR 60,-
Dette bandet er nå tilbake med sitt opprinnelige navn, etter noen år som Swim. Disse gutta kom sammen på slutten av 80-tallet og hentet inspirasjon fra Buzzcocks, Violent Femmes, Kinks, Byrds og Hüsker Dü. De spilte en rekke konserter og har noen få, men gode utgivelser på samvittigheten. Bandets comebackalbum er ute i disse dager på Café Superstar. Gled dere til en oppvisning i skikkelig rock med historisk sus denne kvelden.
www.myspace.com/the99thfloor

ONS 20/6 JAY REATARD (USA) og BOSTON CHINKS (USA) 70,-
JayReatard_1.jpgEndelig kommer vår tids ukronede punkkonge Jay Reatard til Norge! Jay kommer fra Memphis, og startet det legendariske punkbandet The Reatards i 14-års alderen midt på 90-tallet. I tillegg til The Reatards har han utallige andre bandprosjekter på samvittigheten, hvor Lost Sounds er blant de mest kjente. Jay Reatard er beryktet for sin mildt sagt energiske og spinnville sceneopptreden hvor han gir alt og en god del til, uten at det musikalske kommer i bakgrunnen. Hans nyeste soloskive, Blood Visions, hvor han spiller alle instrumentene selv, samler trådene fra hans tidligere band i et unikt sound med bunnsolid låtskriving. Vi snakker høyenergisk, aggressiv og melodisk punk og new wave med influenser som Devo, Ramones, Wire og klassisk 77-punk. Blood Visions kom nylig ut på høykvalitetslabelen In the Red, som også er kjent for å gi ut band som Black Lips, Reigning Sound og Dirtbombs.

Boston Chinks har på kort tid rukket å bli de nye yndlingene til überkred-labelen Goner Records (Oblivians!) i Memphis, som har gitt ut debutskiva deres. Her er det snakk om en herlig catchy blanding av rock’n’roll, punk og powerpop. De fungerer også som backingband for Jay på denne Europa-turneen.
www.myspace.com/jayreatard
www.myspace.com/bostonchinks

Kommende konserter
TORS 12/7 SEVEN 60,-
TORS 26/7 THE GOO MEN tba
TIRS 7/8 KLUBBDAGEN/ØYAFESTIVALEN

www.lasttrain.no