HOVE snart utsolgt

HOVE snart utsolgt

 

 

BARE 1000 FESTIVALPASS IGJEN!

Tre uker før festivalstart melder salgskontoret vårt at det nå bare er 1000 festivalpass igjen. Siden salget går veldig jevnt og trutt akkurat nå, betyr det at vi helt sikkert blir utsolgt før festivalen!

Vår mann på bookingfronten, Toffen Gunnufsen, forklarer tallene litt nærmere:
— Vi har etter nøye vurdering bestemt oss for at vi skal selge totalt 10.000 billetter hver dag, fordelt på 7.300 femdagerspass og 2.700 dagsbilletter. Per tirsdag 5. juni har vi i alt solgt og reservert 6.300 pass. Det å bli utsolgt for festivalpass allerede første året, betyr at folk har skjønt at Hovefestivalen er en totalopplevelse, og ikke bare enkeltkonserter.

Har du ennå ikke fått sikret deg billett, kan du gjøre det her.

Av andre nyheter denne uka kan vi nevne at klubbprogrammet vårt begynner å falle ordentlig på plass. Vi har nå fått bekreftet det britiske klubbkonseptet Sunday Best, med DJen og radiopersonlighetn Rob da Bank i spissen. Chill out-kongen Chris Coco er også i boks. Les mer om Sunday Best på Hove her.

Kinogruppa vår melder også om et par godbiter. For det første har de  sikret oss et eksklusivt besøk fra regissør Patrik Syversen, som kommer til Hove for å fortelle om en ny, norsk storsatsning innen skrekksjangeren. Vi får også besøk av skuespillerne, og navnene deres blir offentliggjort for første gang under Hovefestivalen! Du kan lese mer om filmen her.