HOVE med komplett line up

HOVE med komplett line up

LINEUPEN KOMPLETT! 30.000 SOLGTE BILLETTER!

Denne helgen fikk vi de siste navnene på plass på plakaten: den engelske soulmannen Omar, det norske MySpace-fenomenet Kate Havnevik og et britisk rockeorkester med det klingende navnet Brothermandude. Du kan se den komplette lineupen her, eller sjekke ut konsertene fra dag til dag på denne linken.

Men det er mer som rører seg i Hove-universet akkurat nå. Vi har fått på plass en egen tegneserie-bunker med lesesofaer på utsiden (mer om det her). Vi holder på å sette opp en liten skatepark. Og festivalcampingen har fått sin egen kolonialhandel. Denne vil bare være tilgjengelig for de som bor på campen, men her kan du altså få kjøpt vanlig boksøl, brød, pålegg og andre livsnødvendigheter hvis du har tenkt å tilbringe en uke på Hove.

Og sist, men ikke minst: BILLETTSALGET GÅR SÅ DET SUSER. Fordelt på de fem festivaldagene har vi per idag har vi solgt over 30.000 billetter! Forsetter det på denne måten står vi i fare for å bli utsolgt i god tid før festivalstart. Både dagspass og festivalpass rives unna om dagen, så hvis du har tenkt deg til Hove i sommer, gjør du lurt i å handle nå. Festivalpass og dagspass kan kjøpes her.