RED SPAROWES på John Dee

RED SPAROWES på John Dee


RED SPAROWES (US)

John DEE onsdag 23. mai 2007


Red Sparowes har medlemmer fra Isis og spiller instrumental, episk rock.


+ Supp.: Tephra (D)


 

Los Angeles-kvintetten Red Sparowes er kjent for sine svevende, mørke og vakre musikklandskaper. Medlemmene har tidligere spilt i band som Isis, Angel Hair, The VSS og Pleasure Forever. Dette er postrock, der tekstene finnes i låttitlene og resten av fortellingen ligger i lydbildet. Tankene går til band som Isis, Neurosis, Mogwai og Explosions in the Sky når man hører Red Sparowes.

 

Red Sparowes' seneste album kom i fjor og heter "Every Red Heart Shines Towards the Red Sun", og følger opp debuten "At the Soundless Dawn" fra 2005. Groove.no ga debutalbumet 5 av 7 poeng og beskrev musikken som buldrende og monumental, overveldende og praktfull.

Red Sparowes har verdens lengste låttitler, og låtene er også av det lange, mektige slaget. Nyt dette flotte bandet på John DEE onsdag 23. mai!

www.redsparowes.com
www.tephra.de


John DEE. Bill. kr. 180,- + bill.avg. kr. 20,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.