POISON THE WELL – Versions

POISON THE WELL – Versions

Poison the Well er et amerikansk band som ble dannet tilbake i 1998 og har hatt en stor tilhengerskare i undergrundsmiljøet i USA siden de først startet. De har jobbet seg opp siden den gang og Versions er deres femte album i rekken. Det tok en god tid før jeg falt til ro med en karakter her for jeg har skikkelig trøbbel med å bestemme meg for hva jeg syns om dette albumet. Jeg tror dette er av den typen musikk du enten elsker eller hater, helt avhengig av humøret den dagen du hører på.

Første låten, Letter Thing, er både fengende og utrolig irriterende på en gang. Den starter som en eksplosjon av trommer og gitar mens vokalist Jeffrey Moreira skriker det han er god for, og det låter av og til kult mens jeg andre ganger får skikkelig lyst til å skru av bråket. Andre låter er riktig så seig og rolig igjen, som Nagaina og You will not be welcomed. Noen skikkelige herlige låter der du hører at vokalisten har en riktig så fin vokal når han synger rent. Andre låter igjen som Pleading Post kan minne ganske mye om Deftones, Slipknot og andre band i de sjangerene. Produksjonsmessig er det ingenting å utsette på denne utgivelsen. Lydbildet justeres fint fra de rolige låtene til de hardere og sånn sett låter det skikkelig bra.

Jeg er helt sikker på at det vil være dager jeg kan sette dette på fult volum og kose meg i hjel, men for at det skal få full pott til meg må det være noe jeg kan høre på uansett humør.