South of Heaven 12. mai

South of Heaven 12. mai

SOUTH OF HEAVEN – Norges eneste klubb med Slayer-garanti BETONG / STUD. SAMF. CHATEAU NEUF, OSLO

—————————————————————————————————–

Lørdag 12. mai blir det hæla i taket og høy flaskeføring på South of Heaven! Hedmarksbandet FUEL covrer 70 og 80-tallshelter som Alice Cooper, Kiss, Iron Maiden, Metallica, Bon Jovi, Saxon, TNT, Skid Row og Mötley Crüe, så her er det ikke snakk om annet enn at det blir moro! I tillegg har vi fått med heavybandet DESSPO fra Stavanger, som spiller metal av den gamle NWOBHM-skolen. Første band ut er ingen ringere enn de lokale heltene i LIPSTICK LIONTIGERS, som kjører glampakken fullt ut både musikalsk og visuelt. Alle med en forkjærlighet for 80-tallsmetall og en god fest bør absolutt kjenne sin besøkelsestid!   CC: 20/0 kr (ikke-medl./medl.) Dørene åpner 20:00. 18 år leg.  

Finn mer informasjon om bandene på http://www.southofheaven.no .  

Billetter til konsertene med VENOM 29. mai og NUNSLAUGHTER 15. juli ligger ute på Ticketmaster, ingen grunn til å nøle!