TRIVIUM på Sentrum Scene

TRIVIUM på Sentrum Scene


Sentrum Scene lørdag 5. mai 2007


Den nye metallsensasjonen Trivium fra Orlando i Florida er ute med albumet "The Crusade":

"Trivium har mer enn nok av egenart og tyngde til å bli så svære som de bare vil." (VG)


+ Support: Annihilator + Sanctity


Trivium ble dannet i Florida i 2000 og fikk snart et godt ord på seg i metallmiljøet. Frontfigur i Trivium, Matt Heafy, er bare tyve år, men allerede en metallvokalist av det helt store formatet. Han minner om legendariske James Hetfield i Metallica, og tidlig Metallica er en god pekepinn på hvor Triviums heftige thrashmetall hører hjemme. De er samtidig så melodiøse og opptatte av gitarsoloer at tankene også går i retning av Iron Maiden.

Trivium slapp nylig sitt tredje album "The Crusade", oppfølgeren til det kritikerroste "Ascendancy" fra 2005. Metallpressen har trykket Trivium til sitt bryst, og bandet omtales som noe av det største som har skjedd på metallfronten på lenge.

 

I november var Trivium support for Iron Maiden i Valhall, men lørdag 5. mai møter de endelig oslofansen som hovedattraksjon på Sentrum Scene!

 

Med seg som support denne kvelden har Trivium Annihilator og Sanctity. Førstnevnte er fra Canada og har holdt det gående i thrashmetallens tjeneste helt siden 80-tallet. Sanctity er en nytt og meget lovende amerikansk trashmetall-band som albumdebuterte i år med "Road to Bloodshed" på den prestisjetunge metalletiketten Roadrunner.

 

Denne kvelden er det 18-årsgrense i hovedsalen og fri aldersgrense på galleriet.

NB! Konserten er flyttet fra Rockefeller samme dag. Kjøpte billetter gjelder i hovedsal.

www.trivium.org

www.sanctityweb.com

www.annihilatormetal.com


Sentrum Scene. Bill. kr. 225,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.