Natt til 1. mai med PERE UBU

Natt til 1. mai med PERE UBU

PERE UBU (US)

John DEE mandag 30. april 2007 – natt til 1. mai.


Legendariske Pere Ubu til Oslo.


Natt til 1. mai er det legendariske Pere Ubu som skal forføre oss med sin eksperimentelle rock og pønk. Dette bandet dannet skole for denne sjangeren, som i dag er relativt stueren. Det var den nemlig ikke da bandet kom sammen i Ohio i 1975.

 

Bandet har blitt stående for mange som det mest originale og viktige fra new wave-bølgen og de har eksistert i snart 30 år uten å miste grepet på sin unike musikalske visjon og posisjon i amerikansk rock. Bandet er blitt omtalt som «the missing link» mellom Velvet Underground og punken. Vi snakker om et uramerikansk band som bare har hatt konkurranse fra navn som Captain Beefheart og Suicide når det gjelder å skape et fullstendig genuint musikalsk univers.

 

Bandet har fortsatt å utgi plater, senest "Why I Hate Women" i fjor.

www.ubuprojex.net


John DEE. Bill. kr. 230,- + bill.avg. kr. 20,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.