NATTROCK 2007 med variert program

NATTROCK 2007 med variert program

NATTROCK '07

Dozerne ved Kultursenteret ISAK inviterer til det niende Nattrock, med over 20 band, 4 scener, kino og intens moro for ungdom i alle aldre. Det er sannhet i ordene når vi forteller at Nattrock blir bedre og bedre for hvert år som Trondheims kanskje største rockearrangement dedikert til ungdommen. I år er programmet bedre enn noen gang tidligere, med alt fra hardbarka metall til de yndigste popsmaragder på plakaten. I Nattrocks niende år kan det skiltes med band som Keep of Kalessin, The School, Ranheim, Ella Guru, og et gjensyn med Socrates, den franske hardcore-suksessen fra i fjor. Dette er bare noen av bandene Nattrock har på samvittigheten i år, fordelt på til sammen fire scener, hvorav en av dem er en scene satt sammen av Klubb Kanin. Her framføres høyteknologisk dødsdisco; Psycheout Nachspiel Noise og legendariske Lebensraum har allerede meldt sin ankomst. Nede i bakgården foregår burgergrilling av dimensjoner, hvor det kan tilbys saftige burgere av ekte ku. Fiskeburger er også noe vi har på menyen.

Datoen for Nattrock er den samme som alltid; 30. april, eller natt til 1. mai, om du vil. Dette er et rusfritt arrangement, og det er nettopp derfor aldersgrensen er ikke-eksisterende. Dette er once in a yeartime-sjansen for alle som er musikkinteressert, hip, kul, urban og ungdommelig, eller hva det måtte være. Hele arrangementet holdes som vanlig ved Kultursenteret ISAK og arrangeres av dozerne (frivillige ungdommer ved ISAK).

Billetter kan forhåndskjøpes på ISAK for 100 kroner.  På døra vil det koste 150 kroner.

Mandag 30. april
Klokken 18:00
Kultursenteret ISAK
100,- forsalg/ 150,- døra
Arrangementet er rusfritt

 

Keep Of Kalessin
Hot Organ
The Fuel
Sally Suicide
Disabled Evil
Damien
Deleted Waveforms Gathering
Gallery
Beinhard
Cangaroo Court
Ella Guru
Mortar (Swe)
Bulwark
Siri Lankas
Socrates (Fra)
Temper
Lada

SJEKK OGSÅ UT PROGRAMMET PÅ SIDEN VÅR!
www.myspace.com/nattrock
www.isak.no