LAST TRAIN (Oslo) de neste 2 ukene

LAST TRAIN (Oslo) de neste 2 ukene

TORS 19/4 THE YUM YUMS 80,-
Powerpopkongene (og dronninga) i The Yum Yums er tilbake på Last Train. Gjør deg klar for et knippe av deres herligste låter presentert med sprudlende humør. I en årrekke har dette bandet servert gladmusikk som står like godt til solskinn som til kaldt øl. The Yum Yums lager sommer i hodet, uansett hvilken årstid det er uttafor døra. Kom å få en forsmak på solbrenthet og fellesferie i trommehinnene. www.myspace.com/ilovetheyumyums

TIRS 24/4 DEMON’S CLAWS (CAN) 60,-
Demon’s Claws er et råbarskt garasjerockband fra indiebyen Montreal. De er i disse dager aktuelle med andreskiva Satan’s Little Pet Pig som er utgitt på den svært pålitelige labelen In The Red. Det betyr at de er i selskap med blant andre The Dirtbombs, Reigning Sound og Deadly Snakes om å ha gitt ut rufsete godlyd der. Dette blir en kveld med mye grisete rock’n’roll og høylytt moro. www.demonsclaws.com

ONS 25/4 KIRUNA 60,-
Kiruna er en gjeng erfarne musikere, som under dette navnet spiller frijazz, elektronika og rock inspirert av 70-tallsarbeidene til Miles Davis og Joe Zawinul (Weather Report). Her finner du improvisasjon, melodier og riff i en herlig blanding. For fire år siden kom debuten Irun. Dagsavisen skreiv den gangen: "Livet byr stadig på overraskingar, og denne gongen heiter ho Kiruna." I løpet av året vil du kanskje ha mulighet til å sjekke ut deres utgivelse nummer to. www.kiruna.org

TORS 3/5 M.O.T.O. (USA) 70,-
M.O.T.O. (Masters Of The Obvious) fra Chicago har vært aktive siden tidlig 80-tall og har gitt ut en rekke skiver, singler og kassetter med fengende rock’n’roll. Bandleder Paul Caporino har vært igjennom poppunk, garasjerock og beslektede stilarter mens medlemmer har kommet og gått. Foreløpig siste utgivelse har fått den passende tittelen Raw Power og kom ut i 2005. www.indiepages.com/moto