THE ALLSEEING I søker ny gitarist

THE ALLSEEING I søker ny gitarist

Etter flere års tjeneste i bandet har Rune Henrichsen besluttet å gi seg med bandet og gir dermed en ledig spot for ny gitarist. Vi leter etter en som er teknisk stødig og og kreativ på låtskriving. Litt musikkteorikunskaper er også greit. Det nye materialet er passelig krevende , og kan høres her
http://www.theallseeingi.net/
promo/principium%
20individuationis.mp3

powertab/gp4 filer vil bli skrevet og de som er villige til å prøve seg kan nå meg på svartemarthe@yahoo.no for nærmere detaljer.
Vi øver i Lodalen i Oslo og har amp til låns for audition en liten stund til Rune tar med seg rasket sitt for godt 🙁 . Så å ha utstyret i orden er minstekrav. 7-strengsgitar er foretrukket da vi tuner i A-E-A-D-G-H-E. Vi har ferdig innspilt skive som vi jobber med å få utgitt og dertil turnè når den tid kommer.

André og Æln