SAXON – If I was you

SAXON – If I was you

NWOBHM-legendene SAXON er nå ute med sitt 17nde (!) studioalbum, ”Inner Sanctum”, noe som burde sikre dem en plass på listen over de største og lengstlevende Metal-bandene i verden. Men som en liten smakebit er de altså ute med denne singelen, ”If I Was You”.

Singelen inneholder 3 låter, hvorav to av låtene er singel- og albumversjon av tittellåta, samt nyinnspillignen av ”747 (Strangers In The Night”, tatt fra samleskiva ”Heavy Metal Thunder” (2002).

”If I Was You” er en tung låt, noe som merkest bedre på Album-verjsonen, som har en tyngre og mer massiv produksjon enn singelen, som er noe tynnere i hyssingen. Det låter moderne, milevis fra klassikere som ”Denim & Leather”, men det er fortsatt SAXON vi hører.

”747 (Strangers In The Night)” derimot, er som sagt en nyinnspilling av deres første singel, og burde være et plaster på såret for veteranene som eventuelt ikke faller helt for det nye materialet.