BREED – Breed

BREED – Breed

Hallo? er dette en spøk??? Breed er jo 95% pantera rip-off!!! Ikke en gang Pantera høres så "Pantera" ut. Phil Anselmo snur seg i graven, og han er ikke dau enda!!!

Disse utbruddene og flere som ikke egner seg her mottok O Store Rune ca ti minutter etter at jeg hadde satt denne i spilleren og spilt litt gjennom låtene.
Til å begynne med, når jeg kun hørte bruddstykker, virket dette som noe fire gutter i fjortenårene som forguder Pantera kunne kokt sammen i løpet av en helg.
Etterhvert som jeg har lyttet til albumet har jeg myknet opp og må bare innrømme at dette er faen så fengende! En miks av Cowboys From Hell, Far Beyond Driven, The Great Southern Trendkill og Machine Heads Burn My Eyes. Ingen dårlige album der, og resultatet er heller ikke ille. Fete gitarer, headbangervennlige låter, masse groove og sterkt nærvær av Pantera er en veldig fyldig beskrivelse av musikken.
Klarer du å lytte til dette albumet med åpent sinn vil du raskt la deg trollbinde av kvaliteten, men mange vil nok som meg slite med å løse opp "Panterasperren" i hodet sitt. Breed er uten tvil et band som kommer til å gi ut et album med mer særpreg i neste omgang og jeg gleder meg til å høre hva de klarer da.