AGRESSOR – Deathreat

AGRESSOR – Deathreat

Er et band 20 år så skal det feires, slikt burde vært lovbestemt. Det franske death thrash bandet Agressor er 20 år og de feirer seg selv og fansen med ny CD inkludert en bonus DVD. DVD-en har jeg ikke fått tilsendt (finnes ikke i min promo i alle fall), så vi får nøye oss med CD omtalen i denne omgangen. At fullversjonen skal i hus, det er like sikkert som trusa til Ari Behn ikke er kjøpt hos Dressmann, eller i Norge for den saks skyld. Den er allerede bestilt og er ventet i hus om ikke alt for lenge. Og da snakker jeg fortsatt om fullversjonen av denne CD-en, ikke trusa til Ari.

Agressor ja, bandet er som nevnt fra Frankrike og er et av landets fremste i sin sjanger. Sjangeren det er snakk om er death/thrash med masser av riff, gode vokal- og basslinjer og varierende tromming med en god del blast beats. Tempoet varierer mye, og selv om det aller raskeste ikke benyttes her, så går det unna når gutta setter i gang.

Jeg vil dra inn likhetstrekk med våre egne Blood Red Throne her, for i enkelte av låtene er det ganske mye som minner om det Blood Red Throne holdt på med rundt Monument skiva. Men på andre låter igjen så er det mer thrasha varer vi får levert og på andre igjen kongegod dømetal som ikke har noe med Blood Red Throne å gjøre. Så du skjønner sikkert at variasjonen er her og at det som leveres holder meget høy kvalitet. Bør sjekkes ut av alle som liker god metal.