25.04.2017

Full album stream: NEKROPTIKON - When the Plague Breaks Out

Av Rune Grande
(Via Nocturna)

ET_Premiere_Nekroptikon_250417.jpg
Eternal Terror kan i dag by på full album stream av det nye minialbumet til det franske black metal bandet NEKROPTIKON. Albumet heter "When the Plague Breaks Out " og det slippes av Via Nocturna 28. april.
Les mer


25.04.2017

New song: CARACH ANGREN - Charlie

Av Rune Grande
(Season of Mist)

ET_Premiere_CarachAngren_250417.jpg
Eternal Terror kan i dag by på en helt ny låt fra "Dance and Laugh amongst the Rotten ", den nye skiva til nederlandske CARACH ANGREN. Låta heter "Charlie" og albumet slippes av Season of Mist 16. juni i år.
Les mer


24.04.2017

Full album stream: DEPENDENTIUM - Itsetuhan Alkeet

Av Rune Grande
(Via Nocturna)

ET_Premiere_Dependentium_240417.jpg
Eternal Terror kan i dag by på full album stream av debutalbumet til det finske black metal bandet DEPENDENTIUM. Albumet heter "Itsetuhan Alkeet" og det slippes av Via Nocturna 28. april.
Les mer


21.04.2017

New song: SUNKEN - Departure

Av Rune Grande
(Nordavind Records - Triton's Orbit)

ET_Premiere_Sunken_210417.jpg
Eternal Terror kan i dag by på tittellåta fra det kommende selvtitulerte debutalbumet til det danske black metal bandet SUNKEN. Albumet slippes av Nordavind Records 26. mai i år..
Les mer


20.04.2017

Full album stream: THE PROJECTIONIST - Exalted Solitude

Av Rune Grande
(Appalachian Noise Records & The True Plague Records)

ET_Premiere_Projectionist_200417.jpg
Eternal Terror kan i dag by på hele den nye skiva til det kanadiske black metal bandet PROJECTIONIST. Albumet heter "Exalted Solitude" og det slippes av Appalashian Noise Records & The True Plague Records i dag 20. april 2017.

Les mer


20.04.2017

New song: MERRIMACK - The Falsified Son

Av Rune Grande
(Season of Mist)

ET_Premiere_Merrimack_200417.jpg
Eternal Terror kan i dag by på en helt ny låt fra "Omegaphilia", det nye albumet til det franske black metal bandet MERRIMACK. Låta heter "The Falsified Son" og albumet slippes av Season of Mists sublabel Underground Activists 9. juni i år.
Les mer


03.04.2017

GJENDØD - Descending Into Cold Fires

Av J.Nepper
(Hellthrasher Records)

Gjendod_header_17.jpg
Eternal Terrors danske venn Jens Nepper har tatt seg en prat med trommeslager og vokalist KK i black metal bandet GJENDØD, som for tiden er aktuelle med sitt debutalbum "Nedstigning".
Les mer


19.03.2017

KARMØYGEDDON 2017

Av Rune Grande

Karmoygeddon_header_17.jpg
For tredje året i nyere tid arrangeres KARMØYGEDDON METAL FESTIVAL i Kopervik og som vanlig imponerer festivalen med et godt og variert program der SATYRICON og SAXON er headlinere. Festivalen blir i år arrangert fra 4. til 6. mai og strekker seg for sjette gang over 3 dager. Foruten de to nevnte godbitene SATYRICON og SAXON kan du også få med deg blant andre ROSS THE BOSS, ELUVEITIE, THYRFING, BULLET, INSOMNIUM, SEPTICFLESH, FEJD, BRAINSTORM, DARK TRANQUILLITY, BÖLZER, BORKNAGAR, PRIMAL FEAR, GREEN CARNATION, MARDUK, MOONSPELL, ARTILLERY, ALCEST og BACKSTREET GIRLS. Det selges som vanlig godt med billetter på forhånd til KARMØYGEDDON METAL FESTIVAL. Det begynner å bli tynt, men det er fortsatt mulig å skaffe seg to-dagersbilletter og dagsbilletter for fredag og lørdag.
Les mer


04.03.2017

INFERNO 2017

Av Rune Grande

Inferno_header_17.jpg
Årets INFERNO FESTIVAL er en bare noen uker unna (arrangeres 12. til 15. april). Nordens største innendørs extreme metal festival kan i år by på band som DESTRUCTION, VENOM INC, SAMAEL, ANAAL NATHRAKH, BELPHEGOR, PRIMORDIAL, PILLORIAN, AZARATH, CROWBAR, INFERNAL WAR, SVARTIDAUDI, KONTINUUM, BORKNAGAR, FURZE, RED HARVEST, HAIL SPIRIT NOIR, DEUS MORTEM, VESEN, SARKOM og WHOREDOM RIFE. POSSESSED har dessverre trukket seg. INFERNO feiret i forfjor sitt femtende år og overrasket kanskje noen med å redusere antall band noe. Lengden på en del av konsertene ble istedet økt, og den totale mengden metal er nok den samme som den har vært tidligere. Her finner du det mest nødvendige av informasjon om festivalen.
Les mer


16.01.2017

BLASTFEST 2017

Av Rune Grande

Blastfest_header_17_avlyst.jpg
Årets BLASTFEST blir arrangert fra 22. til 25. februar. En klubbkveld i Hulen og tre dager med skikkelig festival på USF Verftet. Dette er fjerde utgaven av BLASTFEST og de kan by på et spesielt heavy set fra DEVIN TOWNSEND PROJECT, eksklusive albumkonserter fra KATATONIA og MARDUK i tillegg til blant andre SCOUR, DYING FETUS, MEMORIAM, AJATTARA, BATUSHKA, CUT UP, HELL, SIGH, ANGELCORPSE, BETWEEN THE BURIED AND ME, LEPROUS, AKERCOCKE og BLOOD RED THRONE. Det er fortsatt billetter igjen, men det meldes fra Bergen at de begynner å bli tynt med spesielt 4 dagers festivalpass samt dagspass til onsdagen og lørdagen. Info om line up, festivalhotel, hvor du kjøper billetter m.m. finner du her.
Les mer


  [Viser 1 - 10]